Vacature Contractmanager

Fulltime (36/40 uur) - Omgeving Breda
CONTRACTMANAGER KEY ACCOUNTS

Alsta Nassau produceert en onderhoudt al 40 jaar bedrijfsdeuren voor de meest uiteenlopende en veeleisende sectoren. Naast advies, ontwikkeling en montage staan zij voor een excellente totaalservice. Geen gedoe met verschillende partijen, maar een specialist die alles voor u regelt: van advies tot installatie en onderhoud. We produceren onder andere overheaddeuren en snelloopdeuren van de hoogste kwaliteit. Wij streven continu naar kwaliteit en duurzaamheid in de klantrelatie. Door een transparante manier van werken komen onze klanten nooit voor verrassingen te staan.

Functieomschrijving

De functie is een uitbreiding op het bestaande team Contractmanagement (2 FTE). Als contractmanager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de contractuele en operationele verplichtingen ten aanzien van de aan jouw toebedeelde contracten. Dit zowel op tactisch als operationeel niveau. Je pakt de verantwoordelijkheid voor het realiseren van de kwalitatieve en financiële resultaten binnen de toegewezen contracten en creëert commerciële kansen in nauwe samenwerking met de Key Accountmanagers. Hierbij is continuïteit voor de lange termijn, de klantrelatie en de uitbouw van contracten van groot belang. Daarnaast staat de klant aan het begin van de ontwikkeling van een nieuw serviceportfolio.

Vind je het uitdagend aan de wieg van een project te staan en mee te denken op welke wijze de opdrachtgever de marktpartijen zo optimaal mogelijk kan contracteren en de uitvoering daarvan kan beheersen? Dan is dit dé perfecte uitdaging voor jou.

Functie-eisen

  • Een contractmanager met een financiële en/of juridische vooropleiding (minimaal op HBO niveau);
  • Minimaal 2 jaar ervaring op een afdeling contractbeheer;
  • In staat om de belangen binnen een project te vertalen naar de onderhouds- en servicecontracten en overeenkomsten;
  • Vanuit expertise de adviseur en sparringpartner voor de Key Accountmanagers;
  • Kennis van beheer, service en onderhoudscontracten;
  • Het optimaliseren van contracten en processen op financieel, technisch en uitvoerend gebied;
  • Dagelijkse prioriteiten kunnen stellen zonder het lange termijn doel uit het oog te verliezen;
  • Bij voorkeur bekend met Dynamics en óf handig zijn met IT systemen en affiniteit met cijfers;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Kortom: heb je HBO werk- en denkniveau, minimaal 2 jaar werkervaring en wil je vanuit jouw ondernemende spirit graag een volgende stap maken in jouw carrière? Dan kom je in deze functie volledig tot je recht! Van nature ben je ondernemend, accuraat, creatief, flexibel, resultaatgericht en communicatief sterk.

Wat biedt Alsta Nassau?

Dynamiek en een leuke en zeer afwisselende baan. Een goede werksfeer met ervaren en gemotiveerde collega’s. Een zelfstandige en nieuwe functie waarin je volledig jouw passie en drive kwijt kunt. Uiteraard horen hier ook passende arbeidsvoorwaarden bij!

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)