Alsta Nassau 5000 SPEED

Alsta Nassau verschillende snelloopdeuren

Profiteer van snelheid met 5000 Speed Sectionaalpoorten

Onze NASSAU 5000 Speed opent 4 keer sneller dan 9000F. NASSAU 5000 Speed gelede poorten zijn ontworpen met een aangepaste stuurinrichting en versterkte constructie om hun bedrijf te versnellen en te helpen. Snelheid verbetert hun werkomgeving, verhoogt de veiligheid en verlaagt het energieverbruik. De 5000 Speed van NASSAU is ontworpen voor drukbezette bedrijven.

Energie en economie efficiënt

Snelheid zorgt voor betere controle van het binnenklimaat en snellere sluitingstijd. De 5000s hebben een effectieve afdichting tegen water en lucht en windbelasting. Betere regeling van de temperatuur resulteert in minder warmteverlies, minder energieverbruik en lagere CO2-emissies.

Veiligheid en comfort

Wanneer de fotocelverlichting van de poort een barrière in de poort opening detecteert, stopt deze de poort onmiddellijk en vermindert het risico op ongevallen en verwondingen. Omdat de poort sneller is, is er minder risico op schade aan het voertuig en duurt het tijdens het openen van de poort . De snelle bedieningstijd voorkomt ongewenste bewegingen en verlaagt het geluidsniveau, dit zorgt voor een betere en gezondere werkomgeving.

Verschillende snelloopdeuren
Ramen voor in deuren

Een poort aangepast aan uw behoeften

De 5000 snelheid van NASSAU kan worden aangepast, zodat het railsysteem, de kleur, de vorm, het aantal ramen en de locatie aan uw wensen voldoen. Er zijn letterlijk duizenden mogelijkheden om hun poort aan te passen aan hun unieke werkomgeving.

Bekijk de vele voordelen van NASSAU 5000 Speed in de video’s

NASSAU 5000 Speed vergeleken met 9000F

Economische en CO2-vriendelijke voordelen

Effecten van NASSAU 5000 Speed

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)