Veiligheid

Hoogste beveiliging is de standaard

Veiligheid is altijd een belangrijk kenmerk geweest van de deuren van Alsta Nassau en met Alsta Nassau 9000 hebben we de meest betrouwbare deur ontwikkeld.

Alsta Nassau 9000 Overheaddeuren voldoen aan alle vereisten volgens DS / EN 13 241 – Kennisgevende onderneming is het Danish Technological Institute (nr. 1235). El-bediende deuren zijn ook goedgekeurd in overeenstemming met de EU-machinerichtlijn.

Alsta Nassau 9000 Overheaddeuren worden vervaardigd in overeenstemming met nationale en Europese normen en milieueisen. De materialen kunnen worden hergebruikt en, voor zover mogelijk, milieuvriendelijk worden vervaardigd. Een voorbeeld is het isolerende polyurethaanschuim, dat op freon- en waterbasis is.

Alsta Nassau 9000 Overheaddeuren zijn uitgerust met een reeks maatregelen en veiligheidsvoorzieningen die op effectieve wijze letsel aan personen en apparatuur voorkomen:

Tests uitgevoerd door:

Vingerklem tussen de secties

De bolle en concave sectie piekt en bulten passen perfect bij elkaar en maken het onmogelijk om vingers of objecten tussen de secties te knijpen

Draadbreukzekering*

Door een draadbreukzekering te installeren, wordt ervoor gezorgd dat de deur niet valt als een of beide hijskleppen defect raken.

Veerbreuk

Let er bij het monteren van de veerbreukbeveiliging op dat de deur  niet valt als de torsieveer faalt.

Onderste zekering op elektrisch bediende deuren

De onderrandzekering stopt automatisch de deur als deze in gesloten toestand in contact komt met personen of objecten.

Klembeschermingspoelie *

Door wiggen te installeren en vast te klemmen voor de deuren die in de aandrijfrail rollen, wordt het risico van schade aan de vingerklemmen tussen de poelies en de aandrijfrail tot een minimum beperkt.

Klembeschermingspoelie *

Door wiggen te installeren en vast te klemmen voor de deuren die in de aandrijfrail rollen, wordt het risico van schade aan de vingerklemmen tussen de poelies en de aandrijfrail tot een minimum beperkt.

Interne draadgeleider

De deurgokken worden in de eigenlijke aandrijfrail gestoken, waardoor het risico van contact van draad en persoon / object tot een minimum wordt beperkt.

* Optie

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)