Alsta Nassau Panorama

Alsta Nassau Panorama Overheaddeuren geschikt voor tentoonstellingen

 

Eenvoudig en stijlvol ontwerp

Alsta Nassau Panorama Overheaddeuren is speciaal ontworpen voor gebouwen waar er behoefte is aan een grote lichtval, de ramen zijn zonder verticale groeven. Dit kan bijvoorbeeld in verband worden gebracht met showrooms waar u het publiek / de klanten bijvoorbeeld wilt laten in kijken. auto, bootcaravan en / of wasruimte.

Variabele sectiehoogte

Alsta Nassau Panorama Overheaddeuren is gebouwd in een zeer sterke aluminium constructie die een eenvoudig en stijlvol ontwerp biedt. De hoogte van de kruising van de Alsta Nassau Panorama Overheaddeuren kan worden gevarieerd van 400 mm tot 500 mm, waardoor het mogelijk is om de deur aan te passen aan de lijnen van het gebouw.

Alsta Nassau Panorama Overheaddeuren kan worden geleverd met 2 verschillende soorten vulmateriaal en in alle kleuren binnen het RAL-kleurengamma. Het is eigenlijk alleen de verbeelding die de limieten bepaalt, het is ook mogelijk om de deur precies zo te ontwerpen als u wilt.

Beveiliging is standaard

Alsta Nassau Panorama Overheaddeuren worden vervaardigd in overeenstemming met Europese aanbevelingen en voldoen aan alle regels en normen. Ze is getest volgens Europese norm 13241-1 door het Danish Technological Institute en zonder opmerkingen goedgekeurd in overeenstemming met de nieuwe Europese norm.

Download brochure Alsta Nassau Panorama Overheaddeur hier

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)