Deurblad 90E

Innovatieve folder zorgt voor een stijlvol ontwerp

Het deurblad bestaat uit horziontale, geëxtrudeerde, natuurlijk geanodiseerde aluminium profielen. De profielen zijn uitgerust met de Alsta Nassau smart vingerklembeveiliging. De secties zijn 44 mm dik. De top- en bodemsectie bestaan uit polyurethaanschuim. Voor de tussenliggende secties kunnen volgeschuimde 90F-secties en 90E-glassecties naar wens gecombineerd worden.

De hoogte van de glassectie is steeds 675 mm. De maximale sectiebreedte bedraagt 5000 mm.

De deur is verkrijgbaar tot 5000 mm breedte en 6175 mm hoogte. Afwijkingen zijn op aanvraag bespreekbaar. Een ingebouwde loopdeur is niet verkrijgbaar in deze uitvoering. De deur kan in elk RAL-kleur uitgevoerd worden, wat een perfecte eindafwerking van het geheel garandeert

 

90E Deurblad

Het glaspaneel (90E-sectie) is opgebouwd uit een geanodiseerd aluminiumprofiel met een gecoate, krasbestendige acrylaatvulling van 4mm dikte aan de buitenzijde, 3 mm acrylaat in het midden en 3 mm krasbestendig acrylaat aan de binnenzijde. Het aluminiumframe is in de constructie geïntegreerd en is niet zichtbaar van buitenaf, wat resulteert in een doorlopende glassectie.

Alsta Nassau Energy 90E Deurblad

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)