Afdichtingssysteem

Er is altijd ruimte voor een Alsta Nassau deur

De railgeleider is de weg die het deurblad aflegt in de horizontale en verticale rijrails in verhouding tot de vaste structuur van het gebouw. In het Alsta Nassau 9000-model is het deurblad altijd volledig ontgrendeld van de deuropening, waardoor de hoogte van de deuropening gemaximaliseerd kan worden.

Via een flexibel railsysteem kan de Alsta Nassau 9000 optimaal worden aangepast aan de beschikbare ruimte. De deur kan naar een verticale of horizontale positie worden verhoogd of kan de dakhelling van het gebouw volgen.

Om de best mogelijke benutting van de ruimte te bereiken, evenals de meest stabiele deurmontage, moet het deurblad zo dicht mogelijk bij het plafond worden geplaatst.

Bij het kiezen van de beste oplossing, raden we aan de jarenlange ervaring van Alsta Nassau te gebruiken voor het meten en optimaliseren van de rails.

Oplossingen voor elke behoefte
De Alsta Nassau 9000 kan via 10 verschillende standaard railgeleiders worden gemonteerd en kan aan elke behoefte worden aangepast. Hieronder ziet u de verschillende opties die wij aanbieden:

Alsta Nassau
SL:
Normaal beslag
LH: 
Laag beslag
HL:
Verhoogd beslag
HLKF: 
Verhoogd beslag met veren op koker
SLT: 
Normaal beslag met dakhelling
LHT 2004:
Laag beslag met dakhelling
HLT:
Verhoogd beslag met dakhelling
HLKFT:
Verhoogd beslag met veren op koker met dakhelling
VL:
Volledig verticaal beslag
VLKF:
Volledig verticaal beslag met veren op koker
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)