Afdichtingen

Afdichtingen voor Overheaddeuren

De Alsta Nassau 9000-serie is uitgerust met een effectief systeem van afdichtstrips die beschermen tegen wind en regen doorslikken.

Het bovenste deel is uitgerust met een effectieve topafdichting tegen het horizontale frame van het gebouw. De bovenste afdichting is gemaakt van TPE, een zeer vormbestendig kunststof materiaal.

Sectionele afdichtingen in TPE, een zeer vormbestendig kunststof materiaal, zijn geïntegreerd tussen de afzonderlijke deursecties. Het onderste gedeelte heeft een speciaal ontwikkeld rubberen profiel met alle drie de afdichtingslippen. De bodemafdichting is gemaakt van het vormvaste kunststofmateriaal EPDM.

De Alsta Nassau 9000 deur heeft ook een systeem van afdichtstrips op de verticale rijrails, die zorgen voor een effectieve afdichting tussen het deurblad en het gebouw. De Alsta Nassau 9000-serie is uitgerust met een effectief systeem van afdichtstrips die beschermen tegen wind en het binnendringen van regen.

Het bovenste deel is uitgerust met een effectieve topafdichting tegen het horizontale frame van het gebouw. De bovenste afdichting is gemaakt van TPE, een zeer vormbestendig plastic.

Tussen de afzonderlijke deursecties bevinden zich geïntegreerde afdichtingen, gemaakt in TPE, een zeer schimmelbestendig kunststof materiaal.

Het onderste gedeelte heeft een speciaal ontwikkeld rubberen profiel met 3 afdichtingslussen. Gebonden afdichting wordt uitgevoerd in het vormbestendige kunststof EPDM.

Bovendien heeft de Alsta Nassau 9000-deur ook een set afdichtstrips op de verticale rijrails gemonteerd die zorgen voor een effectieve afdichting tussen het deurblad en het gebouw.

De gepaste afdichting vormt een essentieel onderdeel van het isolerend vermogen van de Alsta Nassau overheaddeuren.

De duurzame afdichtingen rondom de deur houden wind, regen en vuil buiten. De diverse gebruikte afdichtingen blijven performant tussen -20 °C en +75 °C.

Combinatie van de afdichtingen:

  • kraalprofiel in TPE-rubber tussen de secties
  • lipprofiel in EPDM-rubber als zij- en topafdichting
  • zwaar buisprofiel in EPDM-rubber met drievoudige waterkering als bodemafdichting
 
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)