Kleuren 9000M – de keuze is aan u

Uw gebouwen zijn een zeer zichtbaar onderdeel van uw bedrijf en uw deuren zijn een zeer zichtbaar onderdeel van de gebouwen. Met een Alsta Nassau 9000M heeft u de maximale vrijheid om te kiezen hoe uw deur er uit zal zien.

Geschuimde secties
De geschuimde delen van Alsta Nassau 9000M worden geleverd als een basis van aluminium of staal, met een weersbestendig geverfd oppervlak in de volgende standaardkleuren.

Aluminium profielen

Het oppervlak van de aluminium profielen is standaard in geanodiseerd aluminium, maar ze kunnen ook in een optionele kleur binnen het RAL-kleurengamma worden geleverd. Als lak in RAL-kleur gewenst is, breng dan lak aan met poedercoating of tweecomponenten acrylverf

Deurblad van een andere kleur dan de standaardkleur

Als ons assortiment standaardkleuren niet aan uw wensen voldoet, kan de Alsta Nassau 9000M ook in elke optionele kleur binnen het RAL-kleurengamma worden geleverd. Bij het schilderen van het deurblad in een andere kleur dan standaard, wordt een duurzame en weerbestendige tweecomponenten acrylverf gebruikt.

Let op dat de ND-standaardkleuren ongeveer hetzelfde zijn als de weergegeven RAL-nummers. Om schermtechnische redenen zijn de bovenstaande kleurstalen slechts een benadering van de reproductie en kunnen ze daarom niet als een meting worden beschouwd (zelfs niet tijdens het afdrukken).

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)