9000M – Deurblad

Deurblad van de Alsta Nassau 9000M – Een combinatie

Het Alsta Nassau 9000M deurblad is een combinatie van volle, dubbelwandige, geïsoleerde secties met sectie bestaande uit een kader van geëxtrudeerde, natuurlijk geanodiseerde aluminium profielen. De sectiedikte bedraagt 44 mm. De volle secties zijn standaard 675 mm hoog. De aluminium profielen secties kunnen variëren in hoogte tussen 400 en 675 mm. Door hun vormgeving zijn de secties perfect vingerklembeveiligd. 

De maximale deurbreedte met lichte vullingen bedraagt 7000 mm, met zware vullingen wordt dat 6000 mm.

Hoewel de profielen van de aluminum secties licht zijn, blijft de stevigheid van de constructie verzekerd. Het aantal ramen is afhankelijk van de deurbreedte.  Maar kan op aanvraag ook aangepast worden. De sectiehoogte kan variëren tussen 400 en 675 mm.  Hierdoor wordt het mogelijk de secties te laten stroken in het geheel van uw gebouwconcept.

De voor- en achterplaat van de volle secties bestaan naar keuze uit aluminium of thermisch verzinkt staal met stucco motief. De vlakke profilering verbergt de sectieaansluitingen en zorgt voor stevigheid in de lengte. Lokale versterkingen verzekeren een duurzame verankering van de rolhouders en scharnieren. Een opgeschuimd PVC-profiel tussen de buiten- en binnenplaat van de deur creëert een efficiënte koudebrug.

Het polyurethaanschuim tussen de beplating is volledig freonvrij en vlamdovend. Het is milieuvriendelijk recycleerbaar. Een opgeschuimd PVC-profiel tussen de voor- en achterplaat creëert een efficiënte koudebrug. Een rubberen kraalprofiel tussen de secties houdt alle neerslag en wind buiten.

Door de combinatie van al deze elementen heeft deze sectie een  U-waarde van 0,581 W/m²*K en voldoet hiermee ruimschoots aan de norm EN 12428.

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)