Alsta Nassau 9000F

Alsta Nassau 9000F Sectionaaldeur

Het is geen toeval dat wereldwijd meer dan 1 miljoen industriedeuren van Alsta Nassau zijn geïnstalleerd. De robuuste sectionaaldeur biedt bescherming tegen wind, regen en kou door de combinatie van PU-schuimsecties en effectieve afdichtingen rond de deur.

De 9000F is een CE gemarkeerde sectionaaldeur en biedt het perfecte evenwicht tussen functionaliteit en design. Met zijn speciale oppervlaktestructuur past de deur in elk gebouw. De talrijke integratiemogelijkheden voor ramen en loopdeuren zorgen voor een deur op maat die voldoet aan uw verwachtingen. De loopdeur kan met een lage drempel worden geleverd zodat het gemakkelijk is om voorwerpen door de deur te rollen.  Bovendien is het ook een energiezuinige oplossing. De deur kan worden geleverd in de 11 standaardkleuren van Alsta Nassau, in blank aluminium, of in de RAL-kleur van uw keuze. 

Alsta nassau roldeur

Technische Specificaties:

Deurafmetingen: 

  • Breedte: 1500 mm – 10000 mm
  • Hoogte: 1500 mm – 6175 mm
  • Andere breedtes/hoogtes zijn ook mogelijk, neem hiervoor contact op.

Isolatie (gemeten op deur niveau):

  • Stalen deur 4×4, zonder ramen en loopdeur U = 1,02 W/M²K (iht. EN 12 428)
  • Aluminium deur 4×4 zonder ramen en loopdeur U = 1,34 W/M²K (iht. EN 12 428)
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)