Alsta Nassau 4000 SPRINT

Beste snelloopdeur

De 4000 Sprint Interior snelloopdeur werd ontwikkeld voor binnengebruik en kan in verschillende omgevingen worden gebruikt. 

Snelroldeur

De 4000 Sprint Exterior snelroldeur werd ontwikkeld voor gebruik buiten en kan in een hele reeks uiteenlopende omgevingen worden toegepast

snelloopdeuren met namen Alsta Nassau

4000 Sprint Interior Highspeed deur

Vermijd bewegingen binnenshuis

De 4000 Sprint Interior snelroldeur werd ontwikkeld voor gebruik binnen en kan in een hele reeks uiteenlopende omgevingen worden toegepast.

De deur zorgt niet alleen voor een optimale afdichting, maar voorkomt door haar hoge openings- en sluitsnelheden ook dat zo weinig mogelijk warmte verloren gaat en dat er tocht ontstaat in het gebouw.

De veiligheid wordt gegarandeerd door het geïntegreerde lichtgordijn, dat ieder risico voorkomt dat personeel of voorwerpen in de Deuropening door de deur worden geraakt.

Deurafmetingen

 • Breedte: Max. 4000 mm
 • Hoogte: Max. 4000 mm
Snelloopdeur

Deurblad Interior

Het poortblad is gemaakt van duurzaam PVC-materiaal van 800-900 g / m2 met holle horizontale verstevigingen. Het massieve bodemprofiel is gemaakt van geanodiseerd aluminium en de bodemafdichting van EPDM-rubber.

accessoires voor overheaddeuren

Elektrische bediening interior

De deur wordt geleverd met de NCU310FU-aandrijving van NASSAU met frequentieomvormer en het is daarom mogelijk om NASSAU’s brede scala aan bedieningsapparatuur te gebruiken.

Snelroldeur
 • 4000 Sprint Exterior Highspeed

  Optimaliseer de logistieke stroom

  De 4000 Sprint Exterior snelroldeur is geschikt voor industriële en productieomgevingen. De deurwordt aan de binnenkant van de gevelopening of eventueel in combinatie met een Alsta Nassau 9000 sectionaaldeur geïnstalleerd.

  De veiligheid wordt in ieder geval gegarandeerd door het geïntegreerde lichtgordijn, dat ieder risico op een ongeval met personeel of voorwerpen in de deuropening voorkomt.

  Deurafmetingen:

  • Breedte: Max. 5500 mm
  • Hoogte: Max. 5500 mm
Snelloopdeur

Deurblad

Het deurblad is gemaakt van duurzaam PVC-materiaal van 800-900 g / m2 met holle horizontale verstevigingen. Het massieve bodemprofiel is gemaakt van geanodiseerd aluminium en de bodemafdichting van EPDM-rubber.

 

accessoires voor overheaddeuren

Elektrische bediening Exterior

De deur wordt geleverd met de NCU310FU-aandrijving van NASSAU met frequentieomvormer en het is daarom mogelijk om Alsta Nassau brede scala aan bedieningsapparatuur te gebruiken.

 

Bediening en comfort

Met de uitgebreide reeks besturingsmogelijkheden van NASSAU is het mogelijk om een automatiseringsoplossing te vinden die voldoet aan de bedrijfsbehoeften.

Operatie Mogelijke Honors::

 • Trek Contact
 • Radar
 • Vehicle Sensor
 • Afstandsbediening
 • Draadloos toetsenbord
 • Druk op de knop
accessoires voor overheaddeuren
Veilige snelloopdeur

Deuren veiligheid

Veiligheidslichtgordijn

Alle Alsta Nassau 4000 Sprint snelroldeuren zijn standaard met een lichtgordijncontrolesysteem uitgerust. Het lichtgordijn dat in de zijprofielen ingebouwd is, controleert de volledige deuropening en zorgt ervoor dat de deur niet dichtgaat wanneer er zich mensen of voorwerpen in de deuropening bevinden. Hierdoor is extra veiligheidsapparatuur zoals veiligheidsranden of fotocellen overbodig.

Veilige Snelroldeur

Easy fix system

In omgevingen met verkeer dat zich snel verplaatst, kan de extra veiligheid van het zogenaamde Easy fix-systeem een troef zijn. Dankzij dit systeem kan het poortdoek bvb. bij een aanrijding door een voertuig uit zijn zijprofielen worden geduwd. Op die manier wordt schade aan de zijprofielen, aan het doek en aan ander materiaal voorkomen. Na de aanrijding wordt de Easy fix-geleider in de zijprofielen teruggeplaatst, waarna de poort opnieuw volledig operationeel is.

bediening snelloopdeur

Motor

Bij de NASSAU 4000 Sprint snelrolpoort worden de betrouwbare en stevige NCU-motor en de NCU310FU bedieningseenheid geleverd. Deze laatste is standaard met een start/stop-functie en een frequentieomvormer uitgerust. Het systeem werd getest en goedgekeurd in overeenstemming met alle toepasselijke internationale standaarden. Als de poort ook bij een stroomstoring moet kunnen worden geopend, kunt u kiezen voor de UPS-oplossing van NASSAU, een back-upsysteem dat met batterijen werkt.

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)