Alsta Nassau Garagedeur

Waarom kiezen voor een garagedeur van Alsta Nassau?

Bij Alsta Nassau staat de klant staat altijd voorop. Op basis van uw verwachtingen en behoeften, vinden wij de garagedeur die bij u past.

Alsta Nassau verkoopt deuren aan zowel industrie als particulieren en heeft ervaring sinds 1970 in binnen- en buitenland. We weten dat elke keer dat een deur bij ons wordt afgeleverd, deze van de beste kwaliteit is. Een zekerheid die het proces van uw nieuwe garagedeur eenvoudig en betaalbaar maakt.

Lees hieronder meer waarom u een garagedeur van Alsta Nassau zou moeten kiezen

Kwaliteit garagedeuren

Bij Alsta Nassau worden alle garagedeuren vervaardigd in de fabriek van Alsta Nassau in Denemarken. In Nederland hebben we onze eigen getrainde monteurs met goede kennis, klaar om te helpen waar u ook bent. We zijn daarom terecht van mening dat ons motto “u kent de kwaliteit” op zijn plaats is.

beste garagedeur

Bij Alsta Nassau voldoen we vanzelfsprekend aan alle wettelijke vereisten en de geldende regels. Dat betekent dat we onze garagedeuren hebben getest voor wat we ‘het leven’ noemen. Onze garagedeuren zijn getest voor 74.000 cycli – met andere woorden, zij zijn 74.000 keer geopend en gesloten zonder fouten en reparaties. Als de garagedeur volgens onze instructies wordt onderhouden, beschikt u over de meest betrouwbare Garagedeur op de markt.

veilige garagedeur

Beveiliging heeft de hoogste prioriteit bij Alsta Nassau. De vele bewegende delen van een garagedeur vereisen een grondige veiligheidsmaatregel. Daarom hebben we met deze beveiliging tot nu toe de meest betrouwbare garagedeur ontwikkeld. Deze smart constructie is standaard op alle Alsta Nassau Garagedeuren. Het voorkomt dat vingers of andere objecten tussen de deuren worden verpletterd.

Op maat gemaakte garagedeur

Bij Alsta Nassau passen we ons aan aan uw behoeften en niet omgekeerd. Alsta Nassau Garagedeuren worden exact volgens uw wensen en behoeften vervaardigd. Vrije keuze van model, kleur en accessoires zorgt ervoor dat uw nieuwe garagedeur bij uw woning past. In onze webshop is het principe “uw garagedeur, uw ontwerp”. U bestelt de deuroplossing die het beste bij u past. Alles wordt op een eenvoudige manier uitgelegd en we passen uw garagedeur aan naar uw keuze.

Geisoleerde garagedeur

Bij Alsta Nassau vinden we het belangrijk om een garagedeur te hebben met goede isolatiemogelijkheden. Kou en warmte buiten kunnen houden is een belangrijk doel bij de investering in een nieuwe garagedeur . Met Alsta Nassau deurdikte van 44 mm krijgt u een van de best geïsoleerde garagedeuren op de markt. De garagedeur is geconstrueerd met gebroken koude bruggen in de vorm van isolatiestroken. Dit, samen met effectieve afdichtingen aan beide zijden, boven en onder, zorgt voor een uitstekende isolatie-eigenschap.

garagedeur met inbraakbeveiliging

Alsta Nassau Garagedeuren zijn standaard uitgerust met inbraakbeveiliging. Als u probeert om de garagedeur van buitenaf te openen, heeft de motor een ingebouwd vergrendelingsmechanisme zodat de garagedeur weerstand biedt tijdens het openen. Er is ook een hijszekering die de dissel vergrendelt, dus het is erg moeilijk om de garagedeur van buitenaf te openen.

Sterke garagedeur

Bij Alsta Nassau testen we onze garagedeuren vaak. We hebben bij het SP Institute onze garagedeuren getest op windbelastingen. Hoeveel wind kunnen de door DASS geproduceerde garagedeuren van Alsta Nassau dan weerstaan? Onze garagedeur is getest tot een minimum van 3; de schroeven kunnen loskomen van de panelen bij 1100 Pa. We kunnen daarom garanderen dat de Garagedeuren bestand zijn tegen een atmosferische druk van min. 965 Pa.

Garagedeuren in 3 modellen

 

Bij Alsta Nassau kunt u kiezen uit 3 verschillende oppervlaktestructuren voor uw nieuwe Garagedeur, elk met zijn eigen unieke uitdrukking. Niet alle huizen en garages zijn hetzelfde, dus u heeft de mogelijkheid om het garagedeurmodel te kiezen dat het beste bij u past. Op basis van de materialen, vorm en architectuur van uw garage of huis, is het mogelijk om de Garagedeuren vinden die past bij uw behoeften.

Alsta Nassau Garagedeuren – Commercials

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)