Garagedeur – Specificaties

Een Alsta Nassau Garagedeur sluit naadloos aan op uw wensen

Met een garagedeur van Alsta Nassau creëert u het best mogelijke gebruik van de ruimte in uw garage. Het geeft meer comfort en dagelijks plezier. Een Alsta Nassau Garagedeur is gemonteerd in de garage aan de muur naast de deuropening zelf. De deur neemt dus geen onnodige ruimte in de opening in. Tegelijkertijd gaat de deur altijd verticaal open in de sectiecollecties, zodat deze niet voor de deur staat. 

 

Nieuwbouw of renovatie van de garage?

Of u nu een gloednieuwe garage  heeft of gaat renoveren, de huidige vereiste ruimte is hetzelfde. Wij zijn van mening dat geen twee garagedeuren hetzelfde zijn. Daarom vervaardigen wij altijd de garagedeur volgens uw individuele doelen. Dit zorgt ervoor dat de deur niet meer ruimte inneemt dan nodig, en tegelijkertijd krijgt u de meeste ruimte in de opening zelf. 

 

Vervang uw oude kanteldeur

Als u op dit moment een oudere kanteldeur in uw garage heeft, hebben we de oplossing die de garage een nieuw leven geeft. Vouwdeuren worden meestal in de deuropening zelf gemonteerd, waardoor de breedte van de deur wordt verkleind. Door de oude kanteldeur te vervangen door een nieuwe Alsta Nassau Garagedeur, krijgt u in de meeste gevallen 20-25 cm bredere deuropeningen. Een Alsta Nassau Garagedeur creëert meer ruimte.

In oudere garages kan het binnenste van de muur meer ongelijk zijn en herstel nodig hebben. Daarom kunt u bij Alsta Nassau een stalen box-oplossing kiezen bij uw nieuwe garagedeur. De box wordt in de garage gemonteerd en vervolgens monteren we de verticale rail van de garagedeur. Het biedt een vlak oppervlak en een betrouwbare garagedeur. We kunnen u ook helpen uw oude garagedeur te demonteren.

 

Gebrek aan ruimte voor garagedeuren – wat dan?

Als u een oudere garage met platte daken heeft, kan de vrije ruimte boven de deuropening worden beperkt. Hier raden we aan om een frame in de opening zelf te monteren. In dergelijke situaties raden we aan om een staal frame te monteren. 

 

Deurgrootte en benodigde ruimte voor garagedeuren

  • Breedte (helderheid): 2000 – 5000 mm
  • Hoogte: (helderheid): 1875 – 2330 mm
  • Zijkant: 90 min.
  • Hoogte: 120 mm *
  • Diepte van de ruimte: hoogte garagedeur+ 1100 mm
    • * 140 mm als de deurbreedte 3000 – 5000 mm

Zelf installeren of laten monteren van Garagedeuren 

Bij Alsta Nassau helpen we u graag bij het inspecteren en monteren van uw nieuwe garagedeur . U hebt de mogelijkheid om het pakket samen te stellen dat bij u past. Of u nu zelf garagedeuren wilt meten en monteren of dit door Alsta Nassau’s monteurs wilt laten doen.

Kies in onze webshop voor Alsta Nassau MONTAGE en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Wij nemen de juiste maten op en zorgen ervoor dat aan alle vereisten voor de ruimte wordt voldaan voordat we beginnen met de productie van uw nieuwe deur. Zo beperkt u alle risico’s!

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)