Een Garagedeur vanaf 998,-

 

 

Dé garagedeuren specialist van Nederland!

 

Bij Alsta Nassau bepaalt u zelf welke garagedeur bij uw huis past. Wij geloven in kwaliteit, service en beschikbaarheid. Design uw eigen garagedeur door te kiezen uit de vele kleuren. Kies de grootte tot op de millimeter nauwkeurig. Heeft u ramen nodig, dan kunt u kiezen uit twee verschillende vensters. Samen produceren wij de perfecte garagedeur die aansluit bij uw wensen en behoeften. Onze garagedeuren worden altijd geleverd met elektronische bediening. Kies die accessoires die passen bij uw doelen. Bij Alsta Nassau staat service en kwaliteit bovenaan. Naast het leveren, kunnen wij uw nieuwe deur ook voor u installeren.  

WEBSHOP

Bestel de oplossing die het beste bij u past. Mocht u hulp nodig hebben bij het bestellen of instaleren. Neem dan contact met ons op.

WAAROM Alsta Nassau?

Bij Alsta Nassau staat service en kwaliteit bovenaan. Op basis van verwachtingen en behoeften kiest u de garagedeur die bij u past.

GARAGEDEUR MODELLEN

Met 3 verschillende modellen hebt u de mogelijkheid om een garagedeur te kiezen met de opties die het beste bij uw garage past.

AFSTANDSBEDIENING

Automatiseren is een populaire oplossing voor garagedeuren, gezien het comfort dat een draadloze deur welke op afstand bediend kan worden biedt.

Opties en afmetingen

U kiest de opties en afmetingen, wij produceren de garagedeur voor u. Met de garagedeuren van Alsta Nassau krijgt u de beste oplossing in uw garage.                                                 

VIDEO GUIDE

Bekijk onze filmpjes: onderzoek naar uw garagedeur, installatie van garagedeuren, programmering van de bediening en draadloze bediening.

 

 

Wat zeggen de klanten?

Ik had een paar vragen die me prompt beantwoordden toen ik Alsta Nassau belde, toen was het heel gemakkelijk om via de webshop te bestellen. Het was gemakkelijk te bedienen en ik kon altijd de prijs volgen, afhankelijk van mijn keuzes.

Henrico De Jong, Rotterdam
Klant van Alsta Nassau

Alsta Nassau – Commercials

Bij Alsta Nassau ontwerpt en bestelt u een nieuwe deur voor uw garage op de meest eenvoudige manier.

Het ontwerpen en aanschaffen van een garagedeur in onze webshop is eenvoudig. Als u weet wat uw wensen zijn, loopt u zo door de webshop heen. Daarna betaalt u veilig met de verschillende betaalwijze. Alleen wanneer uw deur wordt geleverd, brengen wij het bedrag van de bestelling in mindering. Betaling vindt plaats wanneer u een deur ook echt heeft ontvangen.

We staan klaar om u te helpen met al uw vragen. U kunt ons breiken via 0800-0225405, wij denken graag met u mee!

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)