Een Garagedeur vanaf 998,-

 

 

Dé garagedeuren specialist van Nederland!

 

Bij Alsta Nassau bepaalt u zelf welke garagedeur bij uw huis past. Wij geloven in kwaliteit en service voor een goede prijs. Ontwerp samen met ons uw garagedeur door te kiezen uit de vele kleuren, verschillende motieven en verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van ramen.  Daarnaast kunt u de grote van uw garagedeur tot in de millimeter nauwkeurig aangeven. Samen produceren wij de perfecte garagedeur die aansluit bij uw wensen en behoeften. Onze garagedeuren worden altijd geleverd met elektronische bediening. Kies die accessoires die passen bij uw behoeftes. Bij Alsta Nassau staan service en kwaliteit bovenaan. Naast het leveren, kunnen wij uw nieuwe deur ook voor u installeren.  

WEBSHOP

Bestel de garagedeur die het beste bij u past. Snel en gemakkelijk via onze webshop.

WAAROM Alsta Nassau?

Alsta Nassau is dé garagedeuren specialist in Nederland. Wij leveren de beste kwaliteit voor een goede prijs. Daarnaast zijn alle deuren gemaakt naar uw wensen en behoeftes.

GARAGEDEUR MODELLEN

Alsta Nassau Garagedeuren worden specifiek gemaakt naar uw wensen en behoeften. U heeft keuze uit verschillende motieven en een vrije kleurkeuze.

AFSTANDSBEDIENING

Automatiseren is een populaire oplossing voor garagedeuren, gezien het comfort dat een draadloze deur welke op afstand bediend kan worden biedt.

Opties en afmetingen

U kiest de opties en afmetingen, wij produceren de garagedeur voor u. Met de garagedeuren van Alsta Nassau krijgt u de beste oplossing in uw garage.                                                 

VIDEO GUIDE

Bekijk onze filmpjes: onderzoek naar uw garagedeur, installatie van garagedeuren, programmering van de bediening en draadloze bediening.

 

 

Wat zeggen de klanten?

Ik had een paar vragen die me prompt beantwoordden toen ik Alsta Nassau belde, toen was het heel gemakkelijk om via de webshop te bestellen. Het was gemakkelijk te bedienen en ik kon altijd de prijs volgen, afhankelijk van mijn keuzes.

Henrico De Jong, Rotterdam
Klant van Alsta Nassau

Alsta Nassau – Commercials

Bij Alsta Nassau ontwerpt en bestelt u een nieuwe deur voor uw garage op de meest eenvoudige manier.

Het ontwerpen en aanschaffen van een garagedeur in onze webshop is eenvoudig. Als u weet wat uw wensen zijn, loopt u zo door de webshop heen. Daarna betaalt u veilig met de verschillende betaalwijze. Alleen wanneer uw deur wordt geleverd, brengen wij het bedrag van de bestelling in mindering. Betaling vindt plaats wanneer u een deur ook echt heeft ontvangen.

We staan klaar om u te helpen met al uw vragen. U kunt ons breiken via 0800-0225405, wij denken graag met u mee!

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)