FAQ

FAQ

Heeft u een vraag over een bestelling of wilt u graag een bestelling plaatsen bij Alsta Nassau? We helpen u graag verder. Op deze pagina vindt u de veelgestelde vragen.  Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice

Onze garagedeuren worden speciaal voor u gemaakt. Maar wat zijn nog meer redenen waarom u voor Alsta Nassau moet kiezen?

 • Onze garagedeuren worden gemaakt in Denemarken en zijn van een uitstekende kwaliteit;
 • Onze gararedeuren zijn speciaal gemaakt voor de doe-het-zelver;
 • Wij vinden het milieu belangrijk, onze garagedeuren zijn dan ook goed geisoleerd;
 • De deuren zijn standaard uitgerust met vingerklembescherming en inbraakbeveiliging;
 • Onze garagedeuren zijn gemakkelijk te bestellen via onze webshop.

Dus genoeg redenen om een Alsta Nassau deur te kopen! Maar dit is nog niet alles, Klik hier voor nog meer informatie.

Wij bieden sectionaal garagedeuren in ons assortiment aan. Dit betekent dat ze recht naar boven open gaan en dat ze plaatsbesparend onder het plafond liggen.  Dit heeft een aantal voordelen zoals:

 • Een sectionaaldeur past bijna altijd;
 • U houdt de maximale ruimte om te parkeren, zowel in uw garage als op de oprit.;
 • Sectionaaldeuren zijn gemakkelijk en goed te isoleren;
 • Uw garagedeur is gemakkelijk te bedienen en heeft een veilige sluiting

Ons garagedeuren assortiment is via onze webshop gemakkelijk online te bestellen . Alles wordt specifiek gemaakt naar uw wensen en behoeftes. Zo zijn er verschillende modellen beschikbaar, heeft u vrije kleurkeuze en kunt u ramen in uw garagedeur laten plaatsen.

 

Op onze garagedeuren webshop kunt u gemakkelijk een deur online bestellen. Ontwerp zelf u eigen garagedeur, zoals u hem graag wilt.

Stappenplan voor het bestellen in onze garagedeuren webshop:

 • Stap 1: Kies uit verschillende patronen, kleuren en groottes. Ook kunt u kiezen voor een raam in uw garagedeuren;
 • Stap 2: Vul de maten van uw garagedeur in, of kies voor onze inmeetservice;
 • Stap 3: Uw garagedeur wordt standaard geleverd met 1 handzender. Wilt u nog extra accessoires? Kies deze dan hier uit;
 • Stap 4: Wilt u uw deur zelf monteren / demonteren? Of maakt u gebruik van een van onze services?;
 • Stap 5: Accepteer de minimaal benodigde ruimtes;
 • Stap 6: Controleer uw bestelling en ga door naar afrekenen;
 • Stap 7: Vul uw gegevens in en betaal gemakkelijk via creditcard of Ideal.

Neem eens een kijkje op onze garagedeuren webshop 

 

 

 

 

De montageservice van Alsta nassau is de oplossing als u niet zo handig bent, of als u geen zin of tijd heeft om zelf uw garagedeur te installeren. In samenwerking met gespecialiseerde bedrijven uit de regio zorgt Alsta Nassau voor een veilige en professionele montage en installatie van uw garagedeur. U hoeft alleen uw garagedeur te ontwerpen in de webshop en wij doen de rest.

De voordelen van de montageservice van Alsta Nassau:

 • Voordelig: u betaalt een vaste prijs van €300,- per garagedeur, dus geen verrassingen achteraf
 • Deskundig: montage vindt plaats door onze ervaren partners
 • Gemak: Onze partners hebben alle benodigdheden voor het installeren van de garagedeur
 • Zekerheid: De monteur vertrekt pas als u helemaal tevreden bent

 

Gebruik maken van onze montageservice is heel eenvoudig. U hoeft alleen het vinkje te selecteren in onze webshop.

U kunt er ook voor kiezen om uw garagedeur zelf te monteren met onze montagehandleiding.

Een garagedeur monteren klinkt misschien moeilijk maar Alsta Nassau garagedeuren zijn speciaal ontworpen voor de doe-het-zelver. De deuren zijn dan ook vrij eenvoudig zelf te monteren. Enige technische kennis is is handig maar niet verplicht.

Bij de garagedeur wordt een duidelijke montagehandleiding geleverd. Hier kunt u stap voor stap zien wat u moet doen om de garagedeur veilig te monteren. Deze handleiding staat vol met belangrijke informatie met betrekking tot veilige montage, gebruik en onderhoud van uw garagedeur.

Het is belangrijk dat u de tijd neemt voor het installeren van een garagedeur.  Lees voordat u uw werkzaamheden begint de gebruikershandleiding helemaal door. U vindt de handleidingen hier

Om het perfecte eindresultaat te bereiken is het belangrijk dat uw garagedeur precies past. Het inmeten van uw garagedeur is dus een serieuze klus. Durft u zelf niet de maat op te nemen of laat u uw garagedeur liever monteren door een professional? Dan biedt de inmeetservice van Alsta Nassau uitkomst. Zodra u kiest voor de inmeetservice, wordt er binnen 2 werkdagen contact met u opgenomen door een van onze partners voor het inmeten van de garagedeur. Tijdens het inmeten kijkt de professionele monteur naar de dagmaat van de garagedeur en of de algehele situatie geschikt is voor het plaatsen van een garagedeur. Zo bestelt u altijd een garagedeur die perfect past.

Gebruik maken van onze inmeetservice is heel eenvoudig. U hoeft alleen het vinkje te selecteren in onze webshop. Let er op dat u wel nog steedsde globale afmetingen moet doorgeven, dit voor het berekenen van de totaalprijs van de garagedeur. De monteur komt bij u thuis en kijkt de doorgegeven maten door. Als u een fout heeft gemaakt wordt dit gewoon gecorrigeerd door de monteur en wordt de prijs opnieuw berekend.

U kunt er ook voor kiezen om uw garagedeur zelf in te meten. De instructies hiervoor vind u op de FAQ pagina of bekijk ons instructiefilmpje 

 

Als u online een garagedeur besteld is het belangrijk uw garagedeur goed op te meten. Een garagedeur opmeten is  heel gemakkelijk. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een rolmaat.

 

Stappenplan voor het opmeten van uw garagedeur: 
Stap 1 A+B:  Het is belangrijk om als eerste de dagmaat op te meten. Dit doet u door de breedte en lengte van het deurgat op te meten. Dit zijn ook de maten die u invult in de configurator op onze website.

Stap 2 C+D: Om de garagedeur goed te kunnen monteren heeft u een minimale zijruimte nodig. Aan beide kanten van uw garagedeuropening moet een vrij stuk muur zijn van 90mm.

Stap 3 E: Voor het inbouwen van de motor hebben wij een vrije bovenruimte nodig. Dit is de ruimte tussen de bovenkant van de garagedeuropening en het plafond. De bovenruimte dient minstens 120 mm (breedte tussen 2000 – 3000 mm) of 140mm (3000 mm+).

Stap 4 F:  Meet de inbouwdiepte op. Dit is de ruimte van de garagedeuropening tot achterin de garage. Is uw garagedeurhoogte tussen de 1830mm – 2125mm? Gebruik dan 3305mm inbouwdiepte. Is uw garagedeurhoogte tussen de 2126mm – 2330mm? Gebruik dan 3555mm inbouwdiepte.

Een handig hulpmiddel voor het opmeten van een garagedeur is ons instructiefilmpje. Hierin kunt u duidelijk zien hoe u een garagedeur moet opmeten.

 

Load More

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)