Moving forward opening new doors

Sinds de lancering van de eerste Alsta Nassau industriële deuren, bijna 50 jaar geleden, heeft zij de maatstaf gezet voor industriële sectionaal deuroplossingen van topkwaliteit. Dankzij een continue vooruitgang, een sterke organisatie en hard werken is Alsta Nassau erin geslaagd zijn positie als toonaangevende producent van kwaliteitsvolle industriële sectionaaldeuren te handhaven.

 

Dankzij een jarenlange ervaring biedt Alsta Nassau ook vandaag nog kwaliteit van het hoogste niveau. Wanneer u een Alsta Nassau 9000 sectionaaldeur koopt, krijgt u niet alleen een deur van de hoogste kwaliteit. U krijgt ook deskundig advies van onze vertegenwoordigers. Een installatie die door onze ervaren installatiemonteurs wordt uitgevoerd. Ondersteuning van onze serviceafdeling. Dit met als doel uw sectionaaldeur een lange en probleemloze levensduur te bezorgen.

 

De Alsta Nassau 9000 sectionaaldeur verzekert u altijd van een perfecte oplossing, ongeacht uw eisen op het niveau van bediening, isolatie, lichtinval, esthetiek of een combinatie hiervan.

Geïsoleerde deuren

Model 9000 is de CE gemarkeerde overheaddeur.
Aluminium, verzinkt staal of volglas, leverbaar in 10 standaardkleuren of Ral kleuren.
Standaard is de deur voorzien van vingerklembeveiliging.
Ramen: ingefreesde ramen of volglaspanelen en vulling naar keuze.
Bediening: handbediend trekkoord, kettingtakel of elektrisch middels motor.
Opties: loopdeur, ventilatie rooster, RVS beslag, zelfsluitend, afstandbesturing e.d.

 

Klik hier voor de brochure

Volglasdeuren

Model 9000G is de nieuwe CE gemarkeerde overheaddeur.
Volglassecties van geanodiseerde aluminium profielen en vulling naar keuze.
De bodem of top sectie kan uitgevoerd worden als sandwich paneel.
Kleur geannodiseerd of Ral naar keuze in natlak of poedercoating.
Standaard is de deur voorzien van een vingerklembeveiliging.
Bediening: handbediend trekkoord, kettingtakel of elektrisch middels motor.
Opties: spijlendeur, loopdeur, ventilatie rooster, RVS beslag, zelfsluitend, afstandbesturing e.d.

 

Klik hier voor de brochure

Deuren met vensters

Met de Alsta Nassau 9000M kunt u het beste van twee werelden combineren: u kunt een maximale lichtinval en lichte constructie combineren met elegante designelementen in aluminium frames en met vullingen naar keuze. Bovendien kunt u de sectionaaldeur combineren met solide, goed geisoleerde, geschuimde secties. Het resultaat is een zeer goed geïsoleerde, stabiele sectionaaldeur met een elegante en moderne uitstraling en een fraaie lichtinval.

Harmonisch samenspel met het gebouw. De hoogte van de aluminium profielsecties voor de Alsta Nassau 9000M is volledig variabel, zodat de lijnen van de sectionaaldeur harmonisch kunnen versmelten met het geheel. U kunt kiezen uit 16 verschillende vullingen, zodat de deur precies de functie en uitstraling krijgt die ú wenst.

 

Klik hier voor de brochure

Thermodeuren

In sectoren als de land- & tuinbouw draait alles om isolatie. Alsta Nassau is gespecialiseerd in geïsoleerde overheaddeuren voor opslagloodsen. Het Alsta Nassau Thermo Deur Systeem combineert optimale isolatiewaarden en esthetisch design met een geïntegreerde Alsta Nassau 9000 sectionaaldeur. Uniek is het nieuwe alu-profiel systeem met koudebrug-onderbreking (U-waarde 1,0W/m²K). Warmteverlies wordt beperkt en energieverbruik vermindert.

 

Klik hier voor de brochure