Moving forward opening new doors

“Wij produceren onder andere overheaddeuren en snelloopdeuren van de hoogste kwaliteit. Daarnaast hebben we onze krachten gebundeld met de beste producenten in de markt voor het leveren van brandwerende deuren, dockshelters en docklevellers.”

Overheaddeuren

Alsta Nassau zet al bijna 50 jaar de standaard als het om overheaddeuren gaat. Dat kan alleen als je continu investeert in innovatie en kwaliteit. Met ons uitgebreide assortiment sectionaaldeuren kunnen we voldoen aan de meest uiteenlopende wensen op het gebied van uitstraling, bediening, isolatie en lichtinval. Met een Alsta Nassau 9000 overheaddeur bent u bovendien niet alleen verzekerd van de hoogste kwaliteit, maar ook van deskundig advies en de allerbeste service zodat uw deuren in topconditie zijn én blijven. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Alsta Nassau High Speed Deuren

Alsta Nassau snelroldeuren staan garant voor snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid. Onder de naam Alsta Nassau High Speed Door ontwikkelen en leveren we snelroldeuren waarmee u veel energie en tijd bespaart. Met onze snelroldeuren kunt u verschillende ruimtes perfect van elkaar scheiden. Deze deuren gaan razendsnel open en dicht. Kou, vocht, stof en vuil blijven dus buiten. Meer weten over een snelroldeur voor uw bedrijf? Onze technische adviseurs ontwikkelen graag een oplossing op maat.

Parkeergaragedeuren

Er is steeds meer vraag naar luchtdoorlatende parkeergaragedeuren. Bij veel luchtdoorlatende oplossingen worden losse, kleine ventilatieroosters ingevuld met strekmetaal, geperforeerde staalplaat of gaas. Deze deuren zijn echter gevoelig voor inbraak en roest. Bij Alsta Nassau bent u aan het juiste adres voor duurzame en veilige deuren. Wij vullen de ventilatieroosters met een aluminium plaat met gaten van 10×10 mm en een standaard poedercoating. Deze oplossing laat veel lucht door, maar biedt zeer weinig inkijkmogelijkheden. Bovendien geeft het lichte materiaal weinig slijtage op de onderdelen en is het veilig voor klembeveiliging volgens CE 13241-1.

Dockdeuren

De nieuwe oplossing voor logistieke centra en laadperrons: Alsta Nassau Dockdeuren. Onze sectionale dockdeuren zijn speciaal voor transport- en logistieke centra ontwikkeld en bieden de beste combinatie van effectiviteit, kwaliteit, veiligheid en gunstige kosten. De dockdeuren worden samengesteld uit volgeschuimde Alsta Nassau panelen van de hoogste kwaliteit en hebben een uitstekend isolerend vermogen.

Brandwerende deuren

Alsta Nassau biedt voor iedere situatie een brandwerende oplossing. Afhankelijk van het toepassingsbereik zijn diverse producten leverbaar in 60 tot 120/240 minuten brandwerendheid. Uiteraard voldoen de brandwerende deuren aan de strengste eisen zoals gesteld in de NEN 6069 en/of EN 1634-1 norm.

Thermodeuren

Model 6000D is een 80mm geïsoleerde aluminium of verzinkt stalen overheaddeur.

De deur leverbaar in een standaardkleur of in Ralkleur naar keuze.
Ramen: ingefreesd, dubbelacrylaat of hardglas.
Bediening is elektrisch of handbediend, uitbreidbaar met een groot aantal opties in afsluiting, bediening, vulling e.d.

 

Klik hier voor de brochure

Championdeuren

Er zijn gebouwen waar de afmetingen van een standaard overheaddeur niet toereikend zijn. Bijvoorbeeld bij een scheepswerf, magazijn of hangar. Geen probleem voor Alsta Nassau. Wij hebben onze krachten gebundeld met Champion Door, producent van de grootste en meest betrouwbare deuren ter wereld. Samen met Champion Door kunnen we iedere ruimte aan. Afhankelijk van het type deur variëren de maximale afmetingen van 8 bij 12 meter tot 25 bij 28 meter. Bovendien is het mogelijk om meerdere deuren naast elkaar te plaatsen. De mogelijkheden zijn dus vrijwel onbegrensd. Ook de installatie en het onderhoud zijn bij ons in de beste handen. Bovendien kan de Champion deur zowel als binnen- en buitendeur functioneren.

Bediening

De ED575 UPS is de elektrische motorbesturing van Alsta Nassau. Een veilige en betrouwbare oplossing waarmee uw deur gegarandeerd automatisch opent en/of sluit in geval van stroomonderbreking. De bediening wordt geleverd inclusief 3-knops drukknopkast, kabel, drukzadels, stekker en stuurstoom 24 volt. Met de ED575 UPS-besturing kunt u individuele comfortinstellingen selecteren. Als extra optie is er keuze uit een uitgebreid scala aan randapparatuur. Zoals radarbesturingen, afstandsbedieningen en extra drukknop-bedieningen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Specials

Heeft u specifieke wensen of eisen? Naast ons basisassortiment, blinken wij uit in oplossingen op maat als:

 

  • Spuitcabinedeuren
  • Geluidvertragende deuren
  • Gasdichte deuren
  • Inbraakbeveiligde deuren
  • Speciale vullingen
  • Verrijdbare middenstijl
  • Afwijkende afmetingen

 

Neem contact op met onze adviseurs voor de mogelijkheden!