Architecten

 

Sectionale overheaddeuren zijn vaak een belangrijk element in het uiterlijk van een gebouw en de keuze van het deurtype, de vulling, kleur, boven- en zijpanelen zijn van vitaal belang voor een succesvol resultaat.

 

Een sectionaaldeur van Alsta Nassau biedt u de vrijheid om de gevels van het gebouw naar eigen inzicht in te richten. De selectie van kleuren, modellen, maten, vensters en vullingen betekent een vrijwel onbeperkt aantal combinaties – geen compromissen nodig!

 

De extra hoogte van de Alsta Nassau 9000-profielen betekent het minimumaantal vereiste secties, dat in combinatie met de verborgen voegen tussen de secties zorgt voor een soepel, harmonieus uiterlijk. Alsta Nassau producten zijn bekroond met de prestigieuze Industrial Design-prijs als erkenning voor hun moderne en functionele ontwerp.

 

Om het zo eenvoudig mogelijk te maken om specificaties voor een sectionaaldeur te definiƫren, hebben we een reeks standaard tenderformulieren voor onze deuren geproduceerd, inclusief elektrische bediening.

PRODUCT OVERZICHT

Meer info

TEKENINGEN

Meer info

TENDER SPECIFICATIES

Meer info

TECHNISCHE CATALOGUS

Meer info